Rätt målgrupp
i rätt kanal vid rätt tillfälle.

Som digital strateg hjälper företag att stärka deras digitala närvaro, med fokus på annonsering i sökmotorer och på sociala medier.

Vad behöver du hjälp med?

Jag erbjuder i huvudsak dessa tjänster men är inte begränsad. Mitt fokus som digital strateg är tillväxt oavsett kanal eller verktyg. Betald spridning eller organisk. Har du idéer och mål utanför tjänsterna nedan? Kontakta mig så kan vi prata vidare om dina behov och hur projektet skulle se ut.

När jag hjälper en klient att börja skapa (betald) närvaro online så är Google Ads den kanal som jag ser till först. De personer som aktivt söker efter ditt erbjudande är som mest troliga nappa när de väl hittar rätt!
Läs mer om SEM >>

Kan potentiella kunder hitta dig när de googlar? Att jobba med webbplatsens organiska synlighet är av stor vikt för att lyckas online. Utnyttja möjligheten att kunna plocka in “gratis” trafik från sökmotorer.

Löpande hantering och utveckling av annonsering på Facebook, Instagram, LinkedIn, etc. Annonsering för varumärkesmedvetenhet eller mer konverteringsdrivande annonser för direkt försäljning. Läs mer om annonsering på sociala medier>>

digital analys & webbspårning

Har ni den infrastruktur och webbspårning på plats som krävs för att kunna ta välgrundade datadrivna beslut? Om svaret är nej, så kan jag hjälpa er att få ordning på den grundläggande spårning som gör att ni kommer igång.

Redo att ta nästa steg digitalt?

“Miranda är en riktig klippa, som du alltid kan lita på. Det är alltid så oerhört lätt att jobba med henne. Hon lämnar inga lösa trådar, kommunicerar alltid tydligt vad hon gör och kommer ofta med nya, bättre idéer..”
“Miranda är otroligt kunnig inom och genuint intresserad av digital marknadsföring. Hon besitter en unik kombination av förståelse för hela digitala kundresan..”