Referenser

Läs vad de som redan känner mig tycker om att jobba tillsammans

Jag arbetar både som underkonsult åt byråer och direkt med företag som behöver en digital specialist för att komplettera sitt team. Här kan du läsa referenser från personer jag har arbetat tillsammans med.

🇺🇸 Click here to read my references in English.

“Miranda har jobbat åt oss som konsult i 5 år. Under dessa år har hon varit som en extra kollega till mig. Miranda främst hjälpt oss med optimering och köp av annonsutrymme på både Google och Facebook men även hjälpt oss med SEO-optimering av våra hemsida. Miranda är en klippa, jobbar snabbt och effektivt, stöttar och analyserar och tar lätt till sig information. Dessutom är det lätt att ställa frågor till henne och få vettiga svar tillbaka. Jag skulle inte tveka en sekund att rekommendera Miranda.”

Terese Holmes
Marstrands Havshotell

“Miranda är en riktig klippa.  Hennes insats med vår annonsering på Google och Facebook innebar en enorm avlastning för oss. På väldigt kort tid satte hon sig in i de förutsättningar som gällde och omvandlade dessa till en plan för annonseringen. Vi fick hjälp med allt kring annonseringen – planering, genomförande och en konkret och användbar utvärdering av insatserna. Efter kampanjen kunde vi se väldigt bra resultat, och samtidigt en intern kompetenshöjning vad gäller förståelsen för kanalerna! Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera Miranda till andra.”
Malin Lindholm
Högskolan i Skövde

“Miranda är min livlina när det kommer till digital marknadsföring och SEO-optimering. Miranda hjälper mig med annonsering på Facebook, Instagram samt Google men även mycket SEO arbete och har gjort så under 5-6 år. Miranda ligger alltid steget före när det gäller kampanjer och idéer runt annonserna vilket gör att jag kan släppa allt sådant tänk och fokusera på annat. För att inte tala om all input jag får ang. hemsidan. Jag är mer än nöjd över arbetet med Miranda, både rent resultatmässigt och hur vi samarbetar ihop. Jag kan verkligen varmt rekommendera Miranda.

Magdalena Hanson Johnson
Wearmyyoga
Terese Holmes
Marstrands Havshotell
Malin Lindholm
Högskolan i Skövde
Magdalena Hanson Johnson
Wearmyyoga

“Miranda har under två perioder, 2020 och 2021, varit en stor tillgång och en del av Taxi Göteborgs Marknadsavdelning. Hon har vi båda tillfällena kommit in i perioder då vår organisation varit nedsatt och vi saknat personer med kompetens för optimering av digitala kampanjer för främst Facebook, Instagram och Google. Hennes arbete har varit så värdefullt för oss och kontakten i form av rapportering och tillgänglighet exemplarisk. Miranda är en väldigt kunnig, professionell och lättsam person att jobba med.”

Moa Frisk
Taxi Göteborg
“Jag kan ge mina varmaste rekommendationer, Miranda har en stor kunskap och många lysande idéer. Hon hjälpte oss med den digitala annonsering på ett sätt som ökade kännedomen om varumärket och även omsättningen för en specifik produktserie. Jag hoppas att vi arbetar tillsammans igen i framtiden.”
Veronica Axelsson
Grazette of Sweden
“Miranda är otroligt kunnig inom och genuint intresserad av digital marknadsföring. Hon besitter en unik kombination av förståelse för hela digitala kundresan med spetskompetens inom Google Ads, Facebook Ads samt Google Tag Manager. Jag jobbade ihop med Miranda på Double Group varav den största delen av tiden var på distans. Med ett strukturerat arbetssätt och god kommunikativa förmåga gick det toppen att jobba ihop trots viss tidsskillnad. Kan verkligen rekommendera Miranda och ser fram emot att få chans att jobba med henne igen.”
Stina Rosenqvist
Conversionista
Moa Frisk
Taxi Göteborg
Veronica Axelsson
Grazette of Sweden
Stina Rosenqvist
Conversionista
“Miranda är en riktig klippa, som du alltid kan lita på. Det är alltid så oerhört lätt att jobba med henne. Hon lämnar inga lösa trådar, kommunicerar alltid tydligt vad hon gör och kommer ofta med nya, bättre idéer. Alltid med en genuin vilja att göra det som blir bäst för kunden. Jag rekommenderar henne varmt för analys, mätbarhet och spårning av digital marknadsföring och webb. Och för att bygga din annonskonton på Facebook och Google! Miranda är grymt duktig på det hon gör och väldigt pålitlig.”
Åsa Söderlund
Great Enough Content
Åsa Söderlund
Great Enough Content